.

Preparacio emulsio d'atmelles dolces


Es posen les atmelles en maceració o a estovar amb aigua calenta (si son tendres no cal). Se’ls lleva la pell, es piquen al morter tot fent-ne una pasta, s’afegeix aigua a poc a poc al mateix morter i es continua barrejant, Un cop tot és homogeni, es passa per al sedàs i ja està a punt per utilitzar-se.
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Etiquetes

  • animals
  • arbres
  • Arbust
  • consells
  • d'exterior
  • decoració
  • per regalar
  • plantes d'exterior
  • Plantes d'interior
  • plantes de temporada
  • plantes medicinals
  • Plantes trepadores
  • Remeis Naturals
  • serveis
  • testos i jardineres

Free Blog Calendar

ON SOM?


Ver mapa más grande

Arxiu del blog

  • ►  11 (8)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (7)
  • ►  10 (11)
    • ►  de maig (11)
  • ►  09 (28)
    • ►  de desembre (3)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’agost (20)
    • ►  de juliol (2)
  • ▼  08 (64)
    • ▼  de desembre (8)
      • El fonoll- fenoll
      • Cua de cavall
      • Preparació de la tisana de la carxofa
      • Preparació de la cua de cavall
      • La Carxofa
      • L'Àrnica
      • Preparacio emulsio d'atmelles dolces
      • L'ATMETLLER
    • ►  de novembre (56)
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.